Java utvecklare

Om tjänsten:
Produktbolaget Keypasco fortsätter att expandera och vi söker nu efter en utvecklare inom Java till vårt backendteam. Du kommer att arbeta i ett team av erfarna backendutvecklare som värderar hög kvalitet, skalbarhet och lättrörlighet. Som en i teamet kommer du att arbeta i hela utvecklingsflödet, från krav till driftsättning. Keypascos produkter finns installerade både i molnet och i kunders egna datacenter. För rätt person erbjuder rollen även möjlighet till resor och att utvecklas inom ”Technical Sales Support” för nya och befintliga kunder, primärt inom den Asiatiska marknaden.

Din profil:
Du är en förtroendeingivande person som brinner för utveckling av molntjänster och som arbetat ett flertal år i rollen som utvecklare. Du trivs bra med att arbeta i team och vill nu vara med och utveckla en världsledande produkt. Som person är du inte rädd för att säga vad du tycker och har en prestigelös inställning till ditt och andras arbete.

Du har:

  • Gedigen kunskap inom Java/Java EE – Server applikation, REST/SOAP API design, SQL, NoSQL
  • Erfarenhet av att bygga skalbara system med många användare
  • Utvecklat med hjälp av molnverktyg så som amazon eller azure
  • Erfarenhet av att arbeta med java/Java EE utveckling i GNU/Linux miljö
  • Arbetat strukturerat med automatiserad test/TDD

Meriterande:

  • Studerat eller arbetat med datasäkerhet och kryptering, x509 certifikat, RSA
  • Studerat eller arbetat med en eller flera av följande tekniker/standarder OATH, OCRA, FIDO, T-OTP, H-OTP eller HSM
  • Tidigare arbetat mot den Asiatiska marknaden
  • Erfarenhet av utveckling i c#/.net med WCF
  • Är duktig på att bygga användargränssnitt för webtjänster i HTML5, CSS3, Angular JS

Om bolaget:
Keypasco grundades 2010 och är med sin patenterade säkerhetslösning på god väg att revolutionera Internetsäkerhetsmarknaden. Med Keypascos molnbaserade säkerhetslösning kan du göra banktransaktioner och hantera samtliga Internetkonton på ett nytt och säkert sätt utan att behöva använda externa dosor och kort. Keypascos kunder är bland annat banker och finansiella institutioner, e-handels portaler, betalningstjänster samt online dataspel/spel-bolag. Inom de närmsta åren har Keypasco som målsättning att nå ut till hundratals miljoner användare. Bolaget har haft en snabb tillväxt på den asiatiska bank- och online dataspel-marknaden. Grundarna av Keypasco har ett brett nätverk med sammanlagt 50 års erfarenhet inom Internetsäkerhet.

 

Anställning: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Security by Keypasco

[contact-form-7 id="447" title="Contact us - Open_position"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.