Embedded C++ utvecklare

Om tjänsten:
Produktbolaget Keypasco fortsätter att expandera och vi söker nu efter en utvecklare inom C++ till vårt client team. Du kommer att arbeta i ett team med utvecklare inom Android, iOS, Linux, Windows och OS X. Du kommer främst arbeta med vår ”cross-platform” kompilerade client kod som är delad mellan våra klientmjukvaror. Som en i teamet kommer du att arbeta i hela utvecklings flödet, från krav, design, utveckling och test till slutlig utrullning av Keypasco’s Vakten klienter. Rollen ger ett varierat arbete där rätt person får möjlighet att både fördjupa sig och prova på nya plattformar och tekniker. Keypascos kontor är central beläget på Otterhällegatan 1 där vi sitter i nyrenoverade lokaler.

Din profil:
Du är en förtroendeingivande person som har ett genuint intresse för säkerhet och utveckling av internetanslutna system, du har erfarenhet av ”Internet of Things” begreppet och känner dig bekväm med TCP/IP, minneshantering och kryptering. Du värdesätter kvalitet och tror på struktur i ditt arbete. Du trivs bra med att arbeta i team och vill nu vara med i det långsiktiga arbetet att utveckla produkter hos oss. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och har en prestigelös inställning till ditt och andras arbete.

Du har:

 • Gedigen kunskap inom C++ client/embedded applikationer
 • Erfarenhet av att bygga internet anslutna system (IoT)
 • Utvecklat klient system för drift mot backend i molnet
 • Erfarenhet av flertalet plattformar, kompilatorer och IDEs, med fördel inom några av följande Windows, Linux, OS X, iOS, Windows Mobile eller Android
 • Arbetat strukturerat med automatiserad test/TDD

Meriterande:

 • Studerat eller arbetat med datasäkerhet och kryptering
 • Arbetat med ECU’er och/eller diagnostik inom fordonsbranchen
 • Intresse för någon eller flera av plattformarna iOS, Android, Windows, Linux, OS X
 • Publicerat appar på app store/google play och/eller är aktiv i open source projekt
 • Intresserad av reverse engineering och obfuskering av källkod
 • Erfarenhet av python, cmake, robot framework

Om bolaget:
Keypasco grundades 2010 och är med sin patenterade säkerhetslösning på god väg att revolutionera Internetsäkerhetsmarknaden. Med Keypascos molnbaserade säkerhetslösning kan du göra banktransaktioner och hantera samtliga Internetkonton på ett nytt och säkert sätt utan att behöva använda externa dosor och kort. Keypascos kunder är bland annat banker och finansiella institutioner, e-handels portaler, betalningstjänster samt online dataspel/spel-bolag. Inom de närmsta åren har Keypasco som målsättning att nå ut till hundratals miljoner användare. Bolaget har haft en snabb tillväxt på den asiatiska bank- och online dataspel-marknaden. Grundarna av Keypasco har ett brett nätverk med sammanlagt 50 års erfarenhet inom Internetsäkerhet.

 

Anställning: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Security by Keypasco

[contact-form-7 id="447" title="Contact us - Open_position"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.